LEER TE VERTROUWEN OP JE EIGEN KRACHT, KENNIS, KUNDE EN PERSOONLIJKHEID

Je zelfstandigheid ontdekken.

Door je te leren vertrouwen op je kracht, kennis, kunde en persoonlijkheid.

Met coachtrajecten die je helpen goed te functioneren in je werk- en leefomgeving. 

Over Coach Carola

Carola Perquin
Carola PerquinOnderwijsprofessional
Sinds 1996 ben ik in het onderwijs werkzaam geweest als docent, ambulant begeleider, intern begeleider, teamleider, schoolcoach en uiteindelijk als schoolleider. De dynamiek in scholen maakt mij altijd blij.

Inhoudelijk betrokken 90%
Houden van mensen 95%
Carolus Coaching
Carolus CoachingEigenaar
In 2018 heb ik het initiatief genomen om mijn eigen coachpraktijk op te zetten, speciaal voor onderwijs professionals. Mijn passie voor onderwijs en het werken met mensen komen daarin samen. Iedere dag is bijzonder in het onderwijs en daar lever ik graag mijn bijdrage aan.
Theorie concreet maken 95%
Gedragsverandering realiseren 97%
Carola Perquin
Carola PerquinCoach
Vanaf 2006 richt ik me vooral op coachen. Als docent geef ik jarenlang les op een coachopleiding. Het is mijn passie om het coachen te koppelen aan de dagelijkse praktijk en theorieën om te zetten in concreet gedrag. Als coach ben ik integer, eerlijk, duidelijk en hou ik van plezier maken.
Dialoog en Beeldend 90%
Coach in hart en nieren 95%
0
Onderwijsprofessional
0
Mensgericht
0
Resultaatgericht

Onderscheidende aanpak. De drie hoofdlijnen.

Tijdens de trajecten van Carolus Coaching maak ik gebruik van een eigen ontwikkelde methodiek. Met deze methodiek ben ik ervan overtuigd dat jij het best tot groei en ontwikkeling komt. Dat jij je kunt ontwikkelen tot een vrij en autonoom mens.

AFSPRAAK MAKEN

Gedrag

Iedereen wordt gevormd door zijn unieke geschiedenis

Van kind naar volwassene

Hoe we omgaan in situaties is zichtbaar in ons gedrag. Ons gedrag spreekt duidelijkere taal dan onze verbale communicatie. Kennis hebben van gedrag helpt ons in ons werk en leven.

Bewustwording

Stilstaan bij wie je bent

Bewustzijn wordt daadkracht

Jezelf leren kennen en accepteren. Begrijpen wie je bent en waarom, zijn de hulpmiddelen voor een toekomst waarin jij je thuis voelt.

Drijfveren

Waar kom jij je bed voor uit?

Missie in het leven

Gepassioneerd werken en leven. Vanuit innerlijke wil. Drijfveren samenbrengen met de missie van het werk. Zo ontstaat energie voor de toekomst.

HEB JE INTERESSE? NEEM DAN CONTACT OP!

Contact